YoutubeLinkedIn

Pirkanmaan Lehtitalo on Manun vakiasiakas

Pirkanmaan Lehtitalon tuotteita on painettu Manussa jo muutaman vuoden ajan. "Manun uuden painotalon alkutaipaleen myötä Manun painamisen uusi filosofia oli iso juttu meille", muistelee Pirkanmaan Lehtitalon toimitusjohtaja Olli Sirén ja jatkaa: "Hyppäsimme Manujen kelkkaan jo vanhalle koneelle tähyten kohti uutta aikaa, jolloin saatoimme tehdä uudistuksia omissa lehdissämme. Muun muassa Sydän-Hämeen Lehti uudistettiin."

"Meitä kiinnostavat tarjolla olevat uudet mahdollisuudet, ja odottelemme vielä kuningasajatuksen syntymistä. Esimerkiksi tarroille odotan huikeaa tulevaisuutta ja minua kiehtoo ajatus aluepainoksista", Olli pohtii.

Pirkanmaan Lehtitalo -konsernin (LVS Oy) tilattavista paikallislehdistä Akaan Seutu, Lempäälän-Vesilahden Sanomat ja Sydän-Hämeen Lehti painetaan Alma Manussa. Lisäksi Manut painavat Suur-Tampere-kaupunkilehden.

"Meille pirkanmaalaisena perheyrityksenä on tärkeää toiminnan paikallisuus, joka on omien lehtiemme sielu ja ydin. Tätä täydentää yhteistyö Alma Manun Tampereen painon ja varhaisjakelun kanssa", Olli summaa lopuksi.

Akaan Seutu, Lempäälän-Vesilahden Sanomat ja Sydän-Hämeen Lehti

- kerran viikossa ilmestyviä paikallislehtiä

- tabloid-formaatissa

- levikit noin 5 500-7 000 kpl

Suur-Tampere

- kerran kuussa ilmestyvä kaupunkilehti

- leikattu tabloid

- jakelulevikki 139 000 kotitalouteen