YoutubeLinkedIn

Käyttöehdot

Tekijänoikeudet

Almamanu.fi-sivuston sisältö on suojattu tekijänoikeuslain mukaisesti.

Kuva-arkiston materiaalia ja painokelpoisia logoja on sallittua käyttää journalistisiin ja koulutuksellisiin tarkoituksiin sillä edellytyksellä, että tiedon lähde mainitaan niitä käytettäessä.

Muilta sivustoilta on lupa linkittää Almamanu.fi-sivustolle. Tässä edellytetään kuitenkin hyvän tavan noudattamista. Linkitetyn Almamanu.fi-palvelun sivun pitää näkyä selaimessa kokonaisuudessaan ja samanlaisena kuin Almamanu.fi-palvelussa. Vastaamme mielellämme linkitystä koskeviin kysymyksiin.

Sivuja saa katsella, selata ja tulostaa käyttäjän omaa, henkilökohtaista käyttöä varten sekä lähettää sähköpostitse tai jakaa muilla tavoin haluamilleen vastaanottajille.

Tunnusmerkit

Alma Manu ja Alma Media -konsernin muut brändit ovat suojattuja tavaramerkkejä tai toiminimiä.

Vastuuvapaus

Alma Manu pyrkii kaikin tavoin jakamaan vain luotettavaa ja oikeaa tietoa, mutta se ei silti anna takuuta sivuilla esitettävien tai sitä kautta saavutettavien tietojen oikeellisuudesta tai luotettavuudesta. Yhtiö pyrkii kaikin käytettävissä olevin keinoin keskeytyksettömään toimintaan, mutta ei voi vastata sivujen saatavuudesta. Yhtiö pidättää myös oikeuden tehdä sivustolle muutoksia jatkuvasti.

Sivuilla on linkkejä kolmansien osapuolien omistamille tai ylläpitämille sivuille. Näille siirryttäessä palvelu avaa ulkopuolisen palveluntarjoajan sivuston uuteen selainikkunaan. Tällaisille sivuille siirtyessään käyttäjän on tutustuttava ja hyväksyttävä niiden mahdolliset käyttöehdot ennen käytön aloittamista. Alma Manulla ei ole mahdollisuuksia vaikuttaa niiden sivustojen sisältöön, joihin sen sivuilta on linkkiyhteys, ja jotka on tehty tai julkaistu jonkun muun kuin Alma Manun toimesta eikä yhtiö vastaa niiden sivujen sisällöstä. Tavoitteena on toki linkittää vain luottaviksi lähteiksi tunnetuille sivuille.

Alma Manu ei vastaa sivuston ja siellä olevien tietojen käytön välittömästi tai välillisesti aiheuttamista vahingoista.