YoutubeLinkedIn

Laatu

Alma Manun laatutoiminta on yhteistyötä ja kehitysprojekteja sekä yrityksemme sisällä että asiakkaidemme ja materiaalitoimittajien kanssa, mutta myös laajempaa yhteistyötä koko toimialalla. Huolehdimme henkilöstön ammattitaidosta säännöllisillä koulutuksilla ja kannustamme heitä kehittämään itseään.

Mittaaminen ja painolaatu

Mittaamme toimintaamme säännöllisesti ja seuraamme laatua läpi koko prosessimme aina painolevyjen tulostuksesta painamisen ja postituksen kautta kuljetuksiin - aina jakeluun asti.

Oman mittaamisen lisäksi olemme osallistuneet jo 1990-luvulta lähtien erilaisiin laatukilpailuihin ensin Suomessa ja nyt myös kansainvälisesti.

Tuorein laatupalkintomme on maailman sanomalehtienliiton, WAN-IFRA:n, painolaatukilpailusta. Tampereella sijaitseva lehtipaino osallistui kilpailuun Kauppalehdellä, ja sai WAN-IFRA International Newspaper Color Quality Club -jäsenyyden vuosiksi
2016–2018. Aiemmin tamperelaiset ovat saavuttaneet jäsenyyden Kauppalehdellä vuonna 2010, Aamulehdellä vuonna 2012 ja Satakunnan Kansalla 2014.

Kohti entistäkin parempaa

Laadun kehittäminen ja mittaaminen on pitkäjänteistä työtä, jota olemme tehneet jo vuosikymmeniä.

Laatutyö ei kuitenkaan koskaan tule valmiiksi, vaan pyrimme jatkuvasti parempaan. Tampereella sijaitseva lehtipainomme antaa meille pohjoismaiden moderneimpana lehtipainona loistavan mahdollisuuden olla alamme parhaita.

Sijoituimme jälleen hyvin kansainvälisessä
laatukilpailussa vuonna 2016.

Menestys toi painollemme WAN-IFRA International Newspaper Color Quality Club -jäsenyyden vuosiksi 2016–2018.

Maailman sanomalehtien kustantajien liiton, WAN-IFRA:n, laatukilpailussa tutkittiin painotuotteen visuaalista ja mitattua laatua kolmen kuukauden ajan tammikuusta maaliskuuhun 2016.